Jdi na obsah Jdi na menu
 


V alobalu pečené nové brambory s tvarohem

7. 6. 2013

bambory.jpgSuroviny:

4 pěkné velké nové brambory, kousek sádla, sůl, 1 kostka tvarohu, bílý jogurt, pažitka, i jiné bylinky podle chuti - petrželka, bazalka, libeček,..., možno strouhaný sýr podle chuti - měla jsem nivu, sůl, pepř.

Postup:

Brambory dobře omyjeme kartáčkem, osušíme, ze všech stran potřeme sádlem a osolíme. Každý brambor zvlášť zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 200°C podle velikosti brambor asi 1-1,5 hodiny.

Mezitím rozmícháme tvaroh s jogurtem, ochutíme bylinkami a solí, můžeme přidat nastrouhaný sýr.

Měkké brambory částečně vybalíme z alobalu, rozřízneme, rozevřeme a naplníme ochuceným tvarohem. Podáváme horké.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář