Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indiánské kuře

17. 2. 2013

460.jpgSuroviny:

500 g kuřecích prsou, 150 ml pomerančového džusu nebo čerstvě vymačkané šťávy, 4 lžíce kukuřice, 1 kostička hořké čokolády, špetka skořice, sůl, olej.
 

Směs: 3 lžíce burských oříšků, 15 mandlí, 5 sušených meruněk, 2 větší rajčata, 1 kapie, 1 feferonka.
 

Postup:

Ingredience na Směs rozmixujeme na kaši. Maso jemně naklepeme a nakrájíme na malé kousky. Rozpálíme trochu oleje na pánvi, kuřecí maso osolíme a zprudka smažíme, když maso zbělá, posypeme ho skořicí a zalijeme džusem. Uvedeme k varu, vložíme burákovo rajčatovou kaši a kukuřici. Necháme probublávat asi 10 minut, než se tekutina odpaří. Maso bude jen obalené hustou pastou. Odstavíme z ohně, necháme v pokrmu rozpustit čokoládu a pak rozmícháme. Ihned podáváme s rýží.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář