Jdi na obsah Jdi na menu
 


Křidýlka v džusu

7. 3. 2013

kridla-v-dzusu.jpgSuroviny:

kuřecí křidýlka, 100% pomerančový džus, kvalitní sójová omáčka.

Postup:

Kuřecí křídla omyjeme a osušíme. Smícháme pomerančový džus a sójovou omáčku v poměru 60% džusu a 40% sójovky. Nalijeme do misky, vložíme křídla, pořádně je ve směsi obalíme a necháme do druhého dne marinovat. Nesolíme, nekořeníme. Druhý den pečeme i s nálevem v pekáči při 180°C asi 45 minut.
Podáváme s chlebem.

 Pozn.: Můžete přihodit posekanou chilli papričku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mňamka

(Romana, 2. 1. 2014 23:09)

Děláme takto kuřecí stehýnka a taky bašta.

Re: Mňamka

(Jarka, 3. 1. 2014 7:59)

Díky, stehýnka vyzkouším, já jsem zatím takhle dělala jen křidýlka :)