Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuřecí plátky s gremolatou

11. 2. 2017

kureci-platek-s-gremolatou.jpgSuroviny:

4 kuřecí prsa

sůl, pepř

gremolata

2 šalotky

máslo nebo olej

trochu bílého vína

Postup:

Prsa očistíme, nařízneme naplocho a rozklepeme na plátek. Nařízneme okraje, osolíme, opepříme.

Na másle zpěníme drobně nakrájenou šalotku, přidáme plátky masa a společně opékáme. Pak zastříkneme vínem, chvíli povaříme, posypeme gremolatou, vypneme plotýnku a pod poklicí necháme minutku dojít.

Podáváme s různě upravenými bramborami, ale i s rýží, bulgurem a pod.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář