Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomalu pečené kuřecí paličky

17. 2. 2013

539.jpgSuroviny:

1,6 kg kuřecích paliček, 100 ml sójové omáčky, 2 lžíce hnědého cukru, 2-3 stroužky česneku, 400 g loupaných rajčat z plechovky, trochu kečupu (přidala jsem lžičku feferonkové pasty - v receptu je ostrý kečup), pepř.
 

Postup:

Kuřecí paličky omyjeme a očistíme a naskládáme do pekáčku. V misce smícháme prolisovaný česnek s ostatními ingrediencemi, nalijeme na paličky, přiklopíme a pečeme v troubě při 150°C 3 hodiny. Podávala jsem s křupavou bagetkou, ale můžete k tomu připravit cokoliv - brambory, rýži.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář