Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jablková bábovka s kakaem

27. 9. 2018

jablecna-babovka1.jpgSuroviny:

200 g dětské krupičky

3 vejce

125 g změklého másla

300 g jablek

2 lžíce práškového kakaa

200 g moučkového cukru

1 vanilkový cukr

1 prášek do pečiva

tuk a mouka do formy

Postup:

Formu dobře vymažeme a vysypeme. Jablka nastrouháme. Máslo utřeme s oběma cukry do pěny, postupně zašleháme vejce a do vzniklého krému vmícháme nastrouhaná jablka, krupičku prosátou s práškem do pečiva a kakaem. Vlijeme do připravené formy.

Pečeme zpočátku při 180°C, potom teplotu snížíme na 160°C a dopečeme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář