Rychlokvašené okurky (rychlokvašky)
Suroviny:
2 kg přerostlých okurek nakládaček
kopr
listy černého rybízu a (nebo) vinné révy.
Komentáře
Přehled komentářů
Tak já jdu do toho. Zatím jsem dával z listí jen višeň a vinný list. Černý rybíz na zahradě má ještě listy docela šťavnaté.... díky za tip.:-)
Re: Mnooo, listy černého rybízu !?
(Jarka, 16. 7. 2014 14:39)To vzniklo jednou z nouze, vinné listy u nás na Vysočině nebývají běžné, též k višni jsem neměla přístup, tak jsem zkusila černý rybíz. Listy rybízu jsou výrazné a svůj účel - ochutit nálev - splnily stoprocentně :) Díky za návštěvu stránek.
Re: Re: Mnooo, listy černého rybízu !?
(Geert, 11. 8. 2014 21:29)Ano, svůj účel splnily stoprocentně a vůbec celý recept, protože právě svařuji další nálev a listy černého rybízu mám přichystané (už jsou trošku vybarvené) - již po třetí zase dvě čtyřlitrovky, vždycky mně je sež..., snědí !!! :-) Geert
Re: Re: Re: Mnooo, listy černého rybízu !?
(Jarka, 12. 8. 2014 9:59)Tak to mám velkou radost, že se recept svědčil :) Díky za zprávu. J.
Mnooo, listy černého rybízu !?
(Geert, 12. 7. 2014 11:21)